Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας.

Στόχοι

 

Οι στόχοι της κατασκήνωσης μας, είναι να δημιουργήσουμε ένα  περιβάλλον στοργής, φροντίδας αλλά  και αγάπης για τα παιδιά που αφενός  θα τα βοηθήσει να κοινωνικοποιηθούν και να αποκτήσουν  πνεύμα συνεργασίας και αφετέρου  θα τους προσφέρει ευχάριστες και αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

 

Στις κατασκηνώσεις ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ προσφέρουμε  πάνω από 40 δραστηριότητες όπως σπορ, θέατρο, εικαστικά, οικολογία, κολύμβηση κτλ παρέχοντας  στα παιδιά διασκέδαση  αλλά και φανταστικές αναμνήσεις που διαρκούν μια ολόκληρη ζωή.

alexandracamp

Κατασκήνωση Αλεξάνδρα

Τα παιδιά Θα διασκεδάσουν και θα αποκτήσουν νέες φιλίες. Θα αναπτύξουν την αυτοτέλειά τους και τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Θα μάθουν να δίνουν σημασία στην έννοια της ομάδας και θα αποκτήσουν κριτική σκέψη.

Ότι, κι αν ενδιαφέρει το παιδί σας ο αθλητισμός  η τεχνολογία, η μουσική,  ο χορός, το πρόγραμμα που ακολουθούμε  θα είναι τέτοιο ώστε να είναι προσαρμοσμένο στις επιθυμίες του.

 

Η κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ συμβάλλει στην ανάπτυξη κάθε κατασκηνωτή, αναπτύσσοντας την αυτοτέλειά του, το γνώθι σ’αυτόν, την δεοντολογία , την ηθική και τις κοινωνικές του δεξιότητες. Εφόδια που θα τους είναι χρήσιμα τόσο στον κόσμο του σήμερα όσο και στον κόσμο του αύριο.

Κι όλα αυτά μέσα σε ένα καταπληκτικό και υπέροχο περιβάλλον……

Μέσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια, στην υγιεινή, στην ποιότητα της διατροφής και στην άνετη διαμονή.

To Top