…..καλώς ήρθες στην κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ κατασκήνωση!

Στην κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα έχεις το απόλυτα καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου. Ότι  κι αν είσαι,………… αθλητής, φίλος της περιπέτειας, φανατικός  θεατής  ταινιών σινεμά , καλλιτέχνης, σκέϊτερ, πεζοπόρος, ποδηλάτης,  τραγουδιστής, χορευτής, ή παίζεις σε μουσικό συγκρότημα, είμαστε η κατασκήνωση για σένα.!!

Με μια συνεχώς διευρυνόμενη λίστα  δραστηριοτήτων, εβδομαδιαίες εκδρομές, και πάνω από 40 στρέμματα απίστευτες εγκαταστάσεις, έχουμε κάτι για όλους.

Είσαι ποδοσφαιριστής ;   Οι προπονητές της κατασκήνωσης θα σε βοηθήσουν να οικοδομήσεις τις δεξιότητες που έχεις  και θα σου διδάξουν νέες επίσης. Μήπως σε ενδιαφέρει το θέατρο;  Το  προσωπικό θεάτρου της κατασκήνωσης θα σε βοηθήσει στην σκηνοθεσία και την παρουσίαση της δική σου παράστασης. Σου αρέσουν τα εικαστικά και οι χειροτεχνίες ; Στην αίθουσα καλλιτεχνικών μπορούμε να δημιουργήσουμε  ότι σου αρέσει.

Όπως βλέπεις……. εδώ ότι κάνουμε το κάνουμε με κέντρο εσένα!

Αν θέλεις  απλά να γελάσεις και να περάσεις ανέμελα κάνοντας πλάκα με τους φίλους σου, αυτή είναι η κατασκήνωση για σένα. Αν πάλι θέλεις  να είσαι δημιουργικός και να βοηθήσεις στην οργάνωση σημαντικών γεγονότων και δραστηριοτήτων αυτή είναι η κατασκήνωση για σένα.  Εάν θέλεις,  να παίξεις  ενάντια σε άλλες ομάδες σχεδόν σε οποιοδήποτε άθλημα, αυτή είναι η κατασκήνωση για σένα. Εάν θέλεις να έχεις ένα σπουδαίο καλοκαίρι γεμάτο με φίλους, διασκέδαση και αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή, αυτή είναι η κατασκήνωση για σένα.

Θυμήσου, η κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ κατασκήνωση, και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα έχεις το απόλυτα καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου.

To Top