ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ BANSKO

Η εκδρομή που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός!

Δηλώστε συμμετοχή ως 09/02 !

Ελάτε να γυρίσουμε στο καλοκαίρι και να ξαναζήσουμε μοναδικές κατασκηνωτικές στιγμές σε ένα μαγευτικό τριήμερο, στο υπέροχο Bansko.

Πρόγραμμα εκδρομής
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 17/02 08:00 το πρωί ( ΚΤΕΛ Μακεδονίας )

Αναχώρηση από Σέρρες στις 09:00 το πρωί
Επιστροφή 19/02

Πρώτη ημέρα Βansko 17/02

Αναχώρηση με κατεύθυνση προς τα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας. Μετά τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στο Bansko.
Συγκεντρωνόμαστε στην Receptionγια να γίνει το checkinστα δωμάτια μας. Αφού τακτοποιηθούμε, κατόπιν ενημέρωσης έχετε τον χρόνο στη διάθεση σας να γνωρίσετε το Bansko. Θα δοκιμάσετε ιδιαίτερες γεύσεις & εδέσματα. Να χαλαρώσετε στα spa και στη πισίνα του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

Δεύτερη ημέρα Bansko 18/02

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με τα lift μέχρι το υψηλότερο σημείο του βουνού για ένα ζεστό ρόφημα στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου θα σας συναρπάσει .Για του λάτρεις του σκι μπορούν να απολαύσουν το βουνό έχοντας όλη τη μέρα στην διάθεση τους . Να χαλαρώσετε στα spa και στη πισίνα του ξενοδοχείου να γνωρίσετε την νυχτερινή ζωή του Βansko. Διανυκτέρευση.

Διανυκτέρευση

Τρίτη ημέρα Μπάνσκο 19/02

Πρωινό, μια τελευταία βόλτα στο κέντρο του Μπάνσκο και το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραστη, φτάνουμε στη πόλη μας.

Σημείωση: Στην εκδρομή αυτή μπορούν να συμμετέχουν ομαδάρχες,στελέχη,φίλοι της κατασκήνωσης, πρώην κατασκηνωτές, κατασκηνωτές που είναι 15 χρονών +( χωρίς την συνοδεία γονέων) , κατασκηνωτές που είναι 14 και μικρότεροι με την συνοδεία γονέων!

Για πληροφορίες κράτηση θέσεις στο τηλ 6973649232 Χρηστος Ατματζιδης , facebook Κατασκήνωση Alexandra CampChris Atma
( ημερομηνία δηλώσεων ως τις 09/02 ! )

https://www.takistravel.gr/…/17-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση

To Top