κατασκήωση

κατασκήνωση για παιδιά εκπαιδευτικών-μελών ΔΟΕ

Πρόσκληση συμμετοχής σε κατασκηνώσεις για παιδιά εκπαιδευτικών – μελών της Δ.Ο.Ε. για τη θερινή περίοδο 2020. Αιτήσεις από την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 μέχρι και τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αποφασίζει να χρηματοδοτήσει και φέτος, τη φιλοξενία 500 παιδιών ηλικίας 6-14 ετών, σε παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα με το ποσό των 200 ευρώ ανά παιδί.
Αναλυτικά:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και αναπληρωτές, που έχουν καταβάλλει στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε., όπου ανήκουν, τη συνδρομή τους για το συνδικαλιστικό έτος 2019-2020.
Σε περίπτωση που και οι δύο γονείς υπηρετούν στην Π.Ε. την αίτηση την συμπληρώνει μόνο ο ένας. Εφόσον κατά τη διαδικασία ελέγχου διαπιστωθεί πως και οι δύο γονείς έχουν υποβάλλει αίτηση, η μία αυτόματα θα διαγράφεται.
Οι συνάδελφοι εκείνοι οι οποίοι χρηματοδοτήθηκαν από τη Δ.Ο.Ε. τις προηγούμενες θερινές περιόδους 2017 – 2019 δεν αποκλείονται από το να υποβάλλουν αίτηση αλλά θα μπουν σε κλήρωση μόνο εάν και εφόσον μείνουν ελεύθερες θέσεις από την ικανοποίηση των αιτήσεων εκείνων που υποβάλλουν για πρώτη φορά.
Η επιλογή της κατασκήνωσης και της κατασκηνωτικής περιόδου γίνεται από τους γονείς.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά (η φόρμα θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Δ.Ο.Ε. σε ιδιαίτερο πεδίο με την ονομασία «Κατασκηνώσεις 2020») από την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 μέχρι και τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές. Η αίτηση έχει γίνει δεκτή όταν εμφανιστεί στην οθόνη το μήνυμα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΑΣ». 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση

To Top