ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το στελεχιακό δυναμικό της κατασκήνωσης (ομαδάρχες,κοινοτάρχες, ναυαγοσώστες, γυμναστές και άλλα στελέχη) αλλά και το εργατοτεχνικό προσωπικό (προσωπικό εστιατορίου, καθαριότητας κτλ) που ενδιαφέρεται να δουλέψει στην κατασκήνωση το φετινό καλοκαίρι. Θα πρέπει να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο email -> info@alexandracamp.gr η συμπληρώνοντας την...

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2018

Ευτυχισμένο το 2018. Ας είναι το ξεκίνημα του νέου έτους αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά, να είναι γερά και τυχερά. Το νέο έτος να μας φέρει υγεία, ευημερία, τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις και πολλά παιδικά χαμόγελα. Χρόνια πολλά!

Read more on...

Διαβάστε Περισσότερα

O ψυχαγωγός μας και η Ομάδα του στον Τελικό του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ

Πολλα συγχαρητηρια για τον ψυχαγωγο μας Chris Atma και την ομάδα του Shock Troopers που εφτασαν μεχρι τον τελικο του Ελλάδα ΕΧΕΙΣ Ταλέντο και συγκινησαν τους κριτες και τον κοσμο με το υπεροχο μηνυμα μεσα απο το χορο τους! Αξιζει να το δειτε!

Read more on O ψυχαγωγός...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο ΨΥΧΑΓΩΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε τον ψυχαγωγό μας και την ομάδα του στους ημιτελικούς του Ελλάδα ΕΧΕΙΣ Ταλέντο στον ΣΚΑΙ. Η δουλειά τους ήταν υπέροχη, άρεσε στο κοινό και πέρασαν στον μεγάλο τελικό! Μπράβο, θερμά συγχαρητήρια !!

Read more on Ο ΨΥΧΑΓΩΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ...

Διαβάστε Περισσότερα
To Top